Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Ziua internațională a vârstnicilor

  La data de 1 octombrie, la nivel mondial, este marcată Ziua Internațională a Persoanelor în Etate. Cu acest prilej, liderul PSRM Igor Dodon a adresat persoanelor în vârstă felicitări, împreună cu urări de bine și multă sănătate.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „În această zi semnificativă, exprim profunda recunoștință persoanelor în etate pentru aportul semnificativ la dezvoltarea societății și a țării noastre. Or, Dumneavoastră sunteți cei care ați construit școli și spitale, teatre și case de cultură, fabrici și uzine. Ați creat pe timpuri o Moldovă înfloritoare, cunoscută prin oamenii săi muncitori și talentați. Noi suntem cei care trebuie să avem grijă de Dumneavoastră, să dezvoltăm astfel de politici care v-ar asigura un trai decent și o bătrânețe liniștită și frumoasă. Acest obiectiv a fost mereu o prioritate pentru mine și partidul pe care îl conduc„

  Liderul socialiștilor a amintit că în perioada sa de guvernare în funcția de președinte al țării, împreună cu deputații PSRM, a lansat și promovat un pachet de inițiative legislative de sporire a nivelului de protecție socială a persoanelor în etate din țara noastră. Este vorba despre indexarea de două ori pe an a pensiei, acordarea suportului financiar unic de două ori pe an, diminuarea vârstei de pensionare etc.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „Țin să dau asigurări că noi vom continua să venim cu soluții concrete pentru a îmbunătăți viața vârstnicilor din Republica Moldova și mereu vom sta la straja intereselor Dumneavoastră. Stimați seniori ai Republicii Moldova, Vă doresc liniște sufletească, sănătate, belșug și bucurii alături de copii, nepoți, prieteni și toate persoanele dragi!„ a conchis Igor Dodon.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021