Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi: Sunt convinsă că Igor Dodon, în calitate de Președinte al Republicii Moldova va fortifica și mai mult pozițiile noastre la nivel internațional

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a participat la lansarea campaniei electorale și la prezentarea platformei electorale a candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova pentru alegerile din 1 noiembrie, Igor Dodon.

  Pe pagina sa din rețelele de socializare Zinaida Greceanîi a menționat că, Igor Dodon are nu doar înțelegere, ci și un plan bine definit despre ceea ce trebuie întreprins pentru a dezvolta Republica Moldova.

  „Igor Dodon este un prieten de încredere, un coleg excelent și un lider profesionist, un familist adevărat, un tată grijuliu și un soț minunat.

  Datorită calităților sale profesionale și abilităților de lider, președintele nostru a reușit întotdeauna să creeze echipe eficiente, adunînd în jurul său persoane care împărtășă aceleași idei și să-i unească împreună pe mulți alții. Și un exemplu în acest sens este partidul PSRM, care întotdeauna va susține președintele în începuturile sale. Și astăzi, echipa președintelui este formată din zeci de mii de oameni de diferite vîrste, profesii, statut social din toate raioanele din Moldova.

  Am studiat cu atenție platforma electorală a lui Igor Dodon. Și vreau să spun că pentru mine cel mai important punct este protejarea și consolidarea statalității țării noastre. Sunt convinsă că Igor Dodon, în calitate de Președintele Republicii Moldova va fortifica și mai mult pozițiile noastre la nivel internațional, va conduce țara spre un loc demn printre alte state europene. El are înțelegere, viziune și un plan bine definit despre ceea ce trebuie întreprins pentru a dezvolta Republica Moldova, în același timp păstrînd statalitatea și independența țării noastre.

  Să fie într-un ceas bun!”

  Facebook

  SOCIAL

  Mesajul de felicitare al Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi adresat bibliotecarilor din Republica Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a convocat o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  POLITICA

  Cooperarea interparlamentară, inclusiv la nivelul comisiilor permanente și a grupurilor de prietenie a fost subiectul discutat, astăzi, la întrevederea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Preocuparea noastră comună de problemele sociale și economice din spațiul CSI este un factor suplimentar al aspirațiilor popoarelor noastre unul față de altul, ceea...

  Copyright © 2020