Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi și Irina Vlah au discutat pregătirea Conferinței internaționale pentru construcția și dezvoltarea autonomiilor

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut, în seara zilei de luni, o întrevedere cu Bașkanul Găgăuziei, Irina Vlah.

  Subiectul discuției a fost procesul de pregătire a Conferinței internaționale pentru construcția și dezvoltarea autonomiilor. Aceasta este organizată sub auspiciile Înaltului Comisar al OSCE pentru Minorități Naționale și urmează să se desfășoare în cea de-a doua jumătate a anului 2021, în Găgăuzia.

  Speakerul Zinaida Greceanîi a salutat inițiativa de a organiza Conferința și a asigurat că Parlamentul va susține desfășurarea acesteia.

  Președintele Legislativului a menționat că va îndemna toate fracțiunile să-și delege membrii pentru a participa la acest forum internațional important.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Prezentă la Forumul Diplomației de la Antalya (ADF), Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a inaugurat panelul de discuții cu privire la sporirea eficienței organizațiilor regionale.

  POLITICA

  ”Parlamentarilor le revine un rol important în îmbunătățirea înțelegerii reciproce între țări, consolidarea democrației și a statului de drept”. Declarația a fost făcută, astăzi,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi participă la prima ediție a Forumului Diplomației de la Antalya care se desfășoară, în perioada 18-20 iunie 2021, sub auspiciile...

  Copyright © 2021