Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi reprezintă Legislativul de la Chișinău la reuniunea Comisiei pentru control bugetar a AIP CSI

  Președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, membru al Comisiei de control al finanțelor publice, reprezintă, marți, Legislativul de la Chișinău la reuniunea Comisiei pentru control bugetar a AIP CSI, în calitate de membru al acesteia.

  Evenimentul are loc online. Agenda include mai multe chestiuni de ordin organizatoric, cu privire la planul de acțiuni al AIP CSI pentru anul 2022, privind contribuțiile la bugetul organizației, veniturile și cheltuielile pentru susținerea activităților AIP CSI.

  Planul de acțiuni al AIP CSI prevede participarea la observarea alegerilor și a referendumurilor în țările membre, desfășurarea reuniunilor organelor de lucru ale AIP CSI, precum și mai multe activități cu caracter cultural, educațional, patriotic.

  Comisia pentru control bugetar din care face parte membrul Delegației Republicii Moldova la AIP CSI, Zinaida Greceanîi, este una din cele 11 comisii permanente ale Adunării Interparlamentare a CSI.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit cu Asaf Hajiyev, Secretarul General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Grupului național la Uniunea Interparlamentară (UIP), Zinaida Greceanîi, a participat, în format online, la reuniunea Biroului Femeilor Parlamentare al UIP.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Aflată la Sankt-Petersburg cu ocazia participării la Cel de-al treilea Forum Euroasiatic al Femeilor, președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi,...

  Copyright © 2021