Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi: Pentru deputații PAS participarea la TV este mai importantă decât ședințele Parlamentului

  Deputații PAS s-au arătat deranjați de agenda plină de proiecte a ședinței Legislativului. Parlamentarii din partidul Maiei Sandu au replicat în plen că ordinea de zi prea încărcată îi împiedică să meargă la televiziuni, pentru a participa la emisiuni.

  Discuția a fost începută de deputatul din Partidul ”Șor”, Marina Tauber. După câteva ore de lucru în plen, la ora 16:00, Tauber a întrebat-o pe președintele Parlamentului până la ce oră vor lucra, pentru ca să știe cum ”să-și planifice activitățile” pe care le mai are.

  Zinaida Greceanîi le-a propus deputaților să lucreze în plen până la ora 21:00, pentru că este o agendă încărcată, iar vineri sunt planificate două audieri.

  Imediat, deputatul PAS Igor Grosu a declarat, fără a conecta microfonul, că ”mai sunt emisiuni la TV”.

  ”Stimați deputați, locul de muncă al Dumneavoastră nu este la televiziune”, a replicat Greceanîi.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, la Mitingul-requiem dedicat Zilei Internaționale a Comemorării Victimelor Holocaustului:

  SOCIAL

  Mesajul de felicitare al Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia împlinirii a 29 de ani de la înființarea Serviciului de Protecție și Pază de...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a discutat cu omologul său din Republica Turcia, Mustafa Şentop. Au fost abordate aspecte privind cooperarea între Republica Moldova și...

  Copyright © 2020