Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi participă la Forumul Diplomației de la Antalya

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi participă la prima ediție a Forumului Diplomației de la Antalya care se desfășoară, în perioada 18-20 iunie 2021, sub auspiciile Președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

  Forumul este conceput ca o reuniune anuală a liderilor politici, oficialilor de rang înalt, mediului academic, formatorilor de opinie, mass-media și a reprezentanților din sectorul privat, precum și a intelectualilor remarcabili din domeniul afacerilor internaționale și al diplomației.

  ”Diplomația inovațională: eră nouă, abordări noi” este tematica primei ediții care va fi abordată în cadrul mai multor sesiuni de panel. Speakerul Zinaida Greceanîi va ține un discurs în cadrul rundei dedicate diplomației parlamentare.

  Totodată, în calitate de Președinte al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN),  conducerea căreia este deținută în prima jumătate a acestui an de Republica Moldova, Zinaida Greceanîi va inaugura discuțiile cu privire la sporirea eficienței organizațiilor regionale.

  În deschiderea evenimentului vor participa Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan și Ministrul Afacerilor Externe a Republicii Turcia, Mevlüt Çavuşoğlu. Forumul Diplomației de la Antalya va întruni reprezentanți din mai multe țări ale lumii.

  multimedia.parlament.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Grupului național la Uniunea Interparlamentară (UIP), Zinaida Greceanîi, a participat, în format online, la reuniunea Biroului Femeilor Parlamentare al UIP.

  POLITICA

  Președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, membru al Comisiei de control al finanțelor publice, reprezintă, marți, Legislativul de la Chișinău la reuniunea...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Aflată la Sankt-Petersburg cu ocazia participării la Cel de-al treilea Forum Euroasiatic al Femeilor, președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi,...

  Copyright © 2021