Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Zinaida Greceanîi: Pandemia a impus ajustarea proceselor comerciale la rigori noi

  Mesajul Președintelui Parlamentului, Președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi, adresat lucrătorilor din domeniul comerțului cu prilejul zilei lor profesionale:

  ”Stimați angajați din domeniul comerțului, cu prilejul Zilei Dumneavoastră profesionale, vă adresez calde felicitări însoțite de cele mai sincere urări de bine.

  Exprim profunda recunoștință pentru contribuția adusă la creșterea bunăstării economice a cetățenilor Republicii Moldova și pentru misiunea socială importantă pe care o realizați în sute de localități, mici și mari, din toată țara.

  Pandemia a impus ajustarea proceselor comerciale la rigori noi, complexe, dar necesare pentru a asigura continuitatea și securitatea muncii Dumneavoastră.

  Vă mulțumim că nu ați cedat în fața acestei provocări, ba mai mult – ați profitat de ea pentru a moderniza și perfecționa în continuare procesele tehnologice și calitatea deservirii.

  Doresc tuturor vînzătorilor, casierilor, managerilor de vînzări, inclusiv celor din domeniul comerțului electronic, dar și personalului care asigură paza unităților comerciale și altor reprezentanți ai profesiilor conexe multă sănătate, fericire și prosperare familiilor!”.

  socialiștii.md

  Facebook

  POLITICA

  Există motive serioase pentru a crede că președintele țării cunoștea despre răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat...

  SOCIAL

  Vaccinul rusesc Sputnik-V va ajunge în țara noastră până la sfârșitul acestei săptămâni. Declarația a fost făcută de către liderul PSRM Igor Dodon la...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a salutat declarația președintelui Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept, Gianni Buquicchio, cu privire la organizarea alegerilor parlamentare anticipate în...

  POLITICA

  Decizia cu privire la organizarea alegerilor parlamentare anticipate în Republica Moldova trebuie să fie luată printr-un larg consens politic. Declarația a fost făcută de...

  Copyright © 2020