Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Zinaida Greceanîi: Pandemia a impus ajustarea proceselor comerciale la rigori noi

  Mesajul Președintelui Parlamentului, Președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi, adresat lucrătorilor din domeniul comerțului cu prilejul zilei lor profesionale:

  ”Stimați angajați din domeniul comerțului, cu prilejul Zilei Dumneavoastră profesionale, vă adresez calde felicitări însoțite de cele mai sincere urări de bine.

  Exprim profunda recunoștință pentru contribuția adusă la creșterea bunăstării economice a cetățenilor Republicii Moldova și pentru misiunea socială importantă pe care o realizați în sute de localități, mici și mari, din toată țara.

  Pandemia a impus ajustarea proceselor comerciale la rigori noi, complexe, dar necesare pentru a asigura continuitatea și securitatea muncii Dumneavoastră.

  Vă mulțumim că nu ați cedat în fața acestei provocări, ba mai mult – ați profitat de ea pentru a moderniza și perfecționa în continuare procesele tehnologice și calitatea deservirii.

  Doresc tuturor vînzătorilor, casierilor, managerilor de vînzări, inclusiv celor din domeniul comerțului electronic, dar și personalului care asigură paza unităților comerciale și altor reprezentanți ai profesiilor conexe multă sănătate, fericire și prosperare familiilor!”.

  socialiștii.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  POLITICA

  În cadrul întrevederii, conducerea de vârf a țării a abordat mai multe subiecte legate de politica social-economică și cea bugetar-fiscală. Totodată, au făcut totalurile...

  ECONOMIE

  Salariile tuturor angajaților din sectorul bugetar vor crește anul viitor, a declarat premierul Ion Chicu. Șeful Guvernului a declarat, după ședința cu președintele Igor...

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, își continue vizitele în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în sudul țării, în raioanele - Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga...

  Copyright © 2020