Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi, despre haosul provocat de opoziție: Ați demonstrat că nu vă interesează deloc activitatea Guvernului

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a comentat haosul provocat astăzi în Parlament de către opoziție, prin faptul că aceștea nu sunt deloc interesați de acțiunile Guvernului Chicu. “Ceea ce ați făcut astăzi, ați demonstrat că nu vă interesează deloc activitatea Guvernului. Decizia de demiterea a guvernului se ia democratic, prin vot, după ce este audiat raportul”, a declarant președintele Legislativului după încheierea raportului primului ministru.

  Pe tot parcursul prezentării raportului de activitate a Guvernului, opoziția a făcut scandal atât în plenul Parlamentului, cât și pe coridoare. La un moment dat, președintele Legislativului a fost nevoită să anunțe o pauză de jumătate de oră, după ce deputații au fost la un pas de a se lua la bătaie.

  Moțiunea de cenzură a fost depusă de deputații PPDA și PAS, fiind susținută și de către deputații Pro Moldova și ai Partidului Șor. Socialiștii susțin că Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor are drept scop să apere Aeroportul Internațional Chișinău, dar și miliardele furate din sistemul bancar moldovenesc de către oligarhii fugari.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare juriștilor cu ocazia sărbătorii profesionale:

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei internaționale a femeilor din mediul rural.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a felicitat locuitorii Capitalei cu Hramul Orașului.

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat mesaje de felicitare Președintelui Senatului Regatului Spaniei, Maria Pilar Llop Cuenca, și Președintelui Congresului Deputaților Regatului...

  Copyright © 2020