Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi, despre haosul provocat de opoziție: Ați demonstrat că nu vă interesează deloc activitatea Guvernului

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a comentat haosul provocat astăzi în Parlament de către opoziție, prin faptul că aceștea nu sunt deloc interesați de acțiunile Guvernului Chicu. “Ceea ce ați făcut astăzi, ați demonstrat că nu vă interesează deloc activitatea Guvernului. Decizia de demiterea a guvernului se ia democratic, prin vot, după ce este audiat raportul”, a declarant președintele Legislativului după încheierea raportului primului ministru.

  Pe tot parcursul prezentării raportului de activitate a Guvernului, opoziția a făcut scandal atât în plenul Parlamentului, cât și pe coridoare. La un moment dat, președintele Legislativului a fost nevoită să anunțe o pauză de jumătate de oră, după ce deputații au fost la un pas de a se lua la bătaie.

  Moțiunea de cenzură a fost depusă de deputații PPDA și PAS, fiind susținută și de către deputații Pro Moldova și ai Partidului Șor. Socialiștii susțin că Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor are drept scop să apere Aeroportul Internațional Chișinău, dar și miliardele furate din sistemul bancar moldovenesc de către oligarhii fugari.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Majoritatea moldovenilor susțin că cel mai bine au trăit în perioada de guvernare a PCRM, când la cârma statului era Vladimir Voronin, Zinaida Greceanîi...

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei internaționale a asistenților medicali:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a participat, astăzi, la activităţile consacrate Zilei Victoriei şi a comemorării eroilor căzuţi pentru Independenţa Patriei, care au...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe cetățenii Republicii Moldova cu ocazia Zilei Victoriei:

  Copyright © 2020