Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi desfășoară întrevederi în raionul Glodeni

  Pe 3 iunie, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, membru al Comitetului Executiv Politic al PSRM, candidat pentru funcția de deputat pe lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, desfășoară întrevederi cu locuitorii din raionul Glodeni. Prima întâlnire – satul Sturzovca.

  „Locuitorii acestui sat susțin eforturile consilierilor locali ai PSRM, cu sprijinul cărora au fost alocate fonduri substanțiale pentru proiectul de asfaltare a drumurilor. De asemenea, va fi instalat iluminatul stradal, ceea ce este foarte important.

  Am discutat problemele acumulate în sat. Totodată, am menționat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor prioritizează dezvoltarea satelor, construcția și repararea drumurilor, instalarea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare, gazificarea și instalarea iluminatului stradal”, a anunțat Zinaida Greceanîi.

  De asemenea, candidatul s-a întâlnit și cu locuitorii satului Iabloana cu care a discutat despre mai multe subiecte. În cadrul întrevederii au fost remarcate rezultatele muncii echipei PSRM, cu sprijinul căreia s-au alocat fonduri pentru construirea unui teren de joacă pentru copii și a unui stadion în sat, pentru iluminatul stradal, repararea trotuarelor, asfaltarea drumurilor locale, reparația grădinițelor, pentru elaborarea unui proiect de gazificare a satului și construirea unui turn de apă. Totodată, au fost alocați 1,1 milioane de lei în cadrul inițiativei lui Igor Dodon „Drumuri bune”.

  socialistii.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Medalia de Onoare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), în semn de...

  SOCIAL

  De Ziua comemorării victimelor fascismului, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a depus flori la Complexul Memorial Eternitate.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Prezentă la Forumul Diplomației de la Antalya (ADF), Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a inaugurat panelul de discuții cu privire la sporirea eficienței organizațiilor regionale.

  POLITICA

  ”Parlamentarilor le revine un rol important în îmbunătățirea înțelegerii reciproce între țări, consolidarea democrației și a statului de drept”. Declarația a fost făcută, astăzi,...

  Copyright © 2021