Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi desfășoară întrevederi cu locuitorii din raionul Drochia

  De dimineață, Președintele Parlamentului, membru al Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor Ziniada Greceanîi, desfășoară întrevederi în raionul Drochia. Prima întrevedere de pe agendă a avut loc cu locuitorii orașului Drochia.

  “Oamenii sunt interesați de viitoarele alegeri, precum și de acele partide și politicieni care participă la campania electorală”, a remarcat Zinaida Greceanîi.

  Ea a vorbit despre Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, din componența căruia fac parte două partide cu obiective și sarcini comune: PSRM și PCRM. Totodată, a remarcat că Blocul pledează pntru indexarea pensiilor cu cel puțin 20% anual, pentru implementarea programelor de dezvoltare „Satul Moldovenesc”, „Drumuri bune”, pentru gazificare, construcția sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în zonele rurale.

  Zinaida Greceanîi a discutat cu cetățenii problemele legate de dezvoltarea orașului Drochia, precum și soluționarea acestora. De asemenea, în cadrul întrevederii a fost menționat că o mulțime de fapte bune în Drochia au fost făcute cu sprijinul Partidului Socialiștilor. Este vorba despre reparații, achiziționarea de mobilier pentru copii, echipament sportiv pentru grădinițe și școli, instalarea unui sistem de ventilație în biblioteca raională, reparația Centrului de Sănătate, susținerea spitalului raional și achiziționarea de medicamente, repararea sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare, reparații în Centrul de Cultură și Tineret. Iar pentru renovarea drumurilor au fost alocate circa 2 milioane de lei.

  Spre final, Zinaida Greceanîi a îndemnat locuitorii din Drochia să voteze profesioniștii din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, echipa care poate soluționa problemele orașului.

  socialistii.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit cu Asaf Hajiyev, Secretarul General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Grupului național la Uniunea Interparlamentară (UIP), Zinaida Greceanîi, a participat, în format online, la reuniunea Biroului Femeilor Parlamentare al UIP.

  POLITICA

  Președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, membru al Comisiei de control al finanțelor publice, reprezintă, marți, Legislativul de la Chișinău la reuniunea...

  Copyright © 2021