Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi, de Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației: Împreună cu Dumneavoastră putem asigura o viață decentă pentru cetățeni

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, în care se menționează:

  ”Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației,

  Cu ocazia Zilei Dumneavoastră profesionale, vă adresez sincere felicitări și urări de multă sănătate, bunăstare și succes în activitate.

  Profit de acest prilej ca să vă mulțumesc pentru efortul profesional, responsabilitatea, discreția și dăruirea sufletească pe care le manifestați zilnic în activitatea de maximă importanță.

  De rând cu rudele, vecinii, medicii de familie, autoritățile locale, sunteți acele persoane care cunosc cel mai bine situația oamenilor de care aveți grijă și sunteți mereu așteptați la pragul caselor lor. Vă încurajez să rămâneți la înălțimea așteptărilor cetățenilor.

  Noi, autoritățile țării, acordăm atenție prioritară programelor de protecție socială a populației. Majoritatea inițiativelor legislative urmăresc anume protecția socială a cetățenilor, inclusiv indexarea bianuală a pensiilor, ajutorul unic pentru pensionari, protecția familiilor și copiilor, persoanelor cu dizabilități, etc.

  Conștientizăm că măsurile sunt insuficiente, dar pornim de la situația dificilă creată în Moldova și în toată lumea. Ne asumăm să ne intensificăm eforturile pentru a asigura tuturor cetățenilor din țara noastră o viață decentă. Stimați lucrători din sfera protecției sociale, contăm pe susținerea Dumneavoastră în această misiune. Împreună, vom avea izbândă în realizarea acestui scop!”

  socialistii.md

  Facebook

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național "Radio Moldova" cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  SOCIAL

  Președintele Parlamentului RM, Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare personalului Grădinii Botanice cu ocazia aniversării Institutului.

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare juriștilor cu ocazia sărbătorii profesionale:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare juriștilor cu ocazia sărbătorii profesionale:

  Copyright © 2020