Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi către deputații „ACUM”: De ce nu ați strigat „rușine” cînd au migrat alți deputați?

  Dublele standarde în Parlament. Deputații PAS și PPDA, care anterior au trecut cu vederea tranziția deputaților din fracțiunea PDM la fracțiunile „Șor” și „Pro-Moldova”, au decis dintr-o dată să vorbească despre situația creată cu privire la acțiunile lui Ștefan Gațcan.

  Este de remarcat faptul că aleșii nu s-au arătat deloc indignați de faptul că Gațcan a declarat că a părăsit PSRM, ci că s-a răzgîndit și a decis să se întoarcă în Parlament pentru a-și susține colegii socialiști. Despre dublele standarde a deputaților a remarcat speakerul Parlamentului RM.

  „De ce nu ați strigat și în alte cazuri: „Rușine”?”, a intrebat ea.

  a-tv.md

   

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, prilejuit de cea de-a 26-a aniversare a Constituției Republicii Moldova:

  POLITICA

  Prim-ministrul Ion Chicu, împreună cu șeful statului, Igor Dodon, și speakerul Parlamentului, Zinaida Greceanîi, au făcut astăzi bilanțul săptămânii trecute și au discutat principalele...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2020