Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi are întrevederi cu locuitorii din Bălți și colectivele celor mai renumite întreprinderi ale țării

  Președintele Parlamentului, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi se află astăzi într-o vizită în municipiul Bălți.

  “Programul este complex și interesant – aici au loc întrevederi atât cu locuitorii, cât și cu angajații întreprinderilor de stat și private cunoscute datorită produselor răspândite în toată țara”, a menționat Zinaida Greceanîi.

  Primele întâlniri au avut loc cu personalul filialei din Bălți a companiei Red-Nord, cu angajații Oficiului Poștal. Oamenii sunt interesați de situația politică și economică din țară și de problemele cu privire la păstrarea locurilor de muncă, majorarea salariilor și a pensiilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

  Zinaida Greceanîi a vorbit despre prioritățile activității Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care va participa la alegerile parlamentare din 11 iunie. Ea a menționat că o atenție specială în Programul blocului este acordată dezvoltării regiunilor, susținerii producției, creării de locuri de muncă, protecției sociale a populației. Totodată, candidatul a subliniat că echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va putea face față tuturor problemelor.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, membru al Comisiei de control al finanțelor publice, reprezintă, marți, Legislativul de la Chișinău la reuniunea...

  POLITICA

  Alegerile din 21 noiembrie la Bălți nu înseamnă doar o luptă pentru funcția de primar, dar semnifică și un pas de eliberare a Moldovei...

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă profunda îngrijorare în legătură cu acțiunile iresponsabile ale noii guvernări și consecințele devastatoare ale acestora.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Municipiul Bălți are nevoie de un adevărat gospodar, care să lupte pentru drepturile și necesitățile orașului și ale locuitorilor. Declarația a fost făcută de...

  Copyright © 2021