Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi: Am votat pentru pace, stabilitate și prosperarea țării

  Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialișilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a votat în al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Moldova.

  “Am votat pentru pace și stabilitate, pentru prosperarea țării noastre. Pentru o persoană la conducerea țării care este un adevărat statalist. Pentru o persoană care își va apăra țara, se va mândri cu ea și niciodată, numănui nu va preda suveranitatea și independența Republicii Moldova, și nu va dori niciodată în viață să o închine altui stat. Trebuie să ne mândrim de țara noastră, și atunci totul va fi bine. Avem multe naționalități, dar toți împreună suntem poporul Republicii Moldova. Suntem un popor pașnic, și în pace trebuie să trăim cu toate celelalte popoare. Poporul moldovenesc este foarte înțelept și eu cred în el.”, a menționat Zinaida Greceanîi.

  facebook.com

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a discutat cu omologul său din Republica Turcia, Mustafa Şentop. Au fost abordate aspecte privind cooperarea între Republica Moldova și...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer.

  POLITICA

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei diplomatului:

  Copyright © 2020