Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorii Naționale ”Limba Noastră”

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Sărbătorii Naționale ”Limba Noastră”:

  Dragi concetățeni,

  În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, Vă felicit cu ocazia Sărbătorii Naționale ”Limba Noastră”.

  Este o sărbătoare care oferă fiecărui cetățean prilejul de a cinsti, în mod solemn, limba maternă ca parte importantă a identității și culturii sale.

  Moldova pe bună dreptate se poate mândri de o diversitate frumoasă a limbilor. La noi, toți cetățenii, indiferent de apartenența etnică, se pot bucura de dreptul sacru de a vorbi, citi și gândi în propria lor limbă. Respectul față de acest drept este un angajament al conducerii Republicii Moldova, pentru că așa este civilizat și uman.

  Diversitatea culturală și lingvistică este cartea de vizită a Republicii Moldova. De aceea ”Limba Noastră” este și sărbătoarea păcii, solidarității și demnității tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, se arată în mesaj.

  socialistii.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

  SOCIAL

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, i-a convocat, astăzi, pe Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul finanțelor Tatiana Ivanicichina, secretarul...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, alți membri ai Legislativului au participat la acțiunile prilejuite de Ziua Memoriei și Recunoștinței, astăzi fiind omagiați veteranii...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În contextul situației alarmante privind răspândirea pandemiei COVID-19 și ținând cont de înregistrarea în Republica Moldova a mai multor tipuri de vaccin anticoronavirus, Președintele...

  Copyright © 2020