Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a participat la conferința de dare de seamă și alegeri a OT PSRM Briceni

  Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, a participat în acest weekend la conferința de dare de seamă și alegeri a Organizației Teritoriale a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova din Briceni.

  În cadrul conferinței a fost discutată situația politică actuală și rezultatele alegerilor prezidențiale. De asemenea, a fost examinată posibilitatea de a organiza alegeri parlamentare anticipate în 2021 și participarea PSRM la acestea.

  Participanții la conferință au ales liderii Organizației Teritoriale a PSRM din Briceni. Președinte al OT PSRM a devenit Vitalie Lupașcu, vicepreședinți – Dorin Pavaloi și Arcadii Dobuleac, iar secretar – Roman Zota.

  De asemenea, la conferință au fost aleși delegații la cel de-al 16-lea Congres al PSRM, programat pentru 30 decembrie 2020, – Dorin Pavaloi și Vitalie Lupașcu.

  socialistii.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a anunțat, la un post privat de televiziune, că la începutul lui ianuarie, au intrat în vigoare noile modificări la Statutul PSRM,...

  SOCIAL

  Pompierii din nordul țării au intervenit pentru a lichida un incendiu în orașul Briceni. Potrivit informațiilor înregistrate, arderea a izbucnit lângă piața orășenească.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit cu Asaf Hajiyev, Secretarul General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks....

  Copyright © 2021