Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a felicitat cetățenii cu ocazia Zilei mondiale pentru diversitate culturală

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei mondiale pentru diversitate culturală, pentru dialog şi dezvoltare:

  “Astăzi, marcăm Ziua mondială pentru diversitate culturală, pentru dialog şi dezvoltare.

  Această zi a fost instituită în calendarul ONU pentru ca popoarele să conștientizeze mai bine valorile diversității culturale și importanța dialogului dintre civilizații, indiferent de limbă, etnie, confesie sau dezvoltare economică a statelor.

  Republica Moldova este un stat multietnic care îmbină armonios diferite culturi – prin aceasta țara noastră se distinge frumos pe harta Europei.

  Amalgam de culturi, obiceiuri, tradiții ale diferitelor popoare găzduite de plaiul moldovenesc este virtutea de care ne mândrim și pe care trebuie să o păstrăm cu dragoste și înțelepciune”, se arată în mesaj.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Misiunea preelectorală a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), aflată în aceste...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi va participa la Forumul Diplomației de la Antalya care se va desfășura în perioada 18-20 iunie 2021, sub auspiciile Președintelui...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi se află astăzi într-o vizită în municipiul Bălți.

  Copyright © 2021