Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a felicitat cetățenii cu ocazia Zilei mondiale pentru diversitate culturală

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei mondiale pentru diversitate culturală, pentru dialog şi dezvoltare:

  “Astăzi, marcăm Ziua mondială pentru diversitate culturală, pentru dialog şi dezvoltare.

  Această zi a fost instituită în calendarul ONU pentru ca popoarele să conștientizeze mai bine valorile diversității culturale și importanța dialogului dintre civilizații, indiferent de limbă, etnie, confesie sau dezvoltare economică a statelor.

  Republica Moldova este un stat multietnic care îmbină armonios diferite culturi – prin aceasta țara noastră se distinge frumos pe harta Europei.

  Amalgam de culturi, obiceiuri, tradiții ale diferitelor popoare găzduite de plaiul moldovenesc este virtutea de care ne mândrim și pe care trebuie să o păstrăm cu dragoste și înțelepciune”, se arată în mesaj.

  Facebook

  POLITICA

  Deputații PAS s-au arătat deranjați de agenda plină de proiecte a ședinței Legislativului. Parlamentarii din partidul Maiei Sandu au replicat în plen că ordinea...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut marți o întrevedere cu Ambasadorul Ucrainei în țara noastră, Marko Shevcenko, a relatat pentru MOLDPRES Direcția...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, reiterează interesul forului legislativ de a promova agendă necesară oamenilor și cheamă deputații să se abțină de la obstrucționarea votării...

  Copyright © 2020