Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a dispus stabilirea regimului de autoizolare a deputaților

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a semnat, astăzi, dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților în Parlamentului de legislatura a X-a, din 22 mai 2020 până la prezentarea rezultatelor negative a testului la COVID -19.

  Potrivit documentului, deputații în Parlament sunt obligați să asigure respectarea regimului de autoizolare sub propria răspundere și să prezinte rezultatele testelor efectuate.

  Decizia vine după ce un deputat a fost depistat pozitiv la coronavirus, potrivit declarației făcute în plenul Parlamentului de către Dumitru Diacov, președintele Fracțiunii Partidului Democrat din Moldova (PDM).

  La recomandarea Președintelui Parlamentului testarea deputaților urmează a fi efectuată din resursele personale ale parlamentarilor.

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare juriștilor cu ocazia sărbătorii profesionale:

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei internaționale a femeilor din mediul rural.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a felicitat locuitorii Capitalei cu Hramul Orașului.

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat mesaje de felicitare Președintelui Senatului Regatului Spaniei, Maria Pilar Llop Cuenca, și Președintelui Congresului Deputaților Regatului...

  Copyright © 2020