Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a discutat cu raportorii Comisiei de la Veneția

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întâlnire în format de videoconferință cu raportorii Comisiei europene pentru democrație prin drept (Comisia de la Veneția).

  La întrevedere a participat președintele Comisiei juridice, numiri și imunități a Legislativului, Vasile Bolea, precum și în regim online – ministru al justiției, Fadei Nagacevschi.

  Din partea Comisiei de la Veneția la reuniune au participat raportorii Lydie Err (membru din partea Luxembrugui), Johan Hirschfeldt (membru supleant din partea Suediei), Jørgen Steen Sørensen (membru din partea Danemarcei) și Igli Totozani – expert (Albania).

  Subiectul discuțiilor l-a constituit proiectul de Lege privind Avocatul poporului pentru drepturile antreprenorilor, la care partea moldavă a solicitat opinia Comisiei de la Veneția.

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a mulțumit raportorilor pentru dialogul eficient, accentuând că expertiza Comisiei de la Veneția este extrem de utilă pentru Republica Moldova în eforturile ei de a construi un stat de drept cu o justiție pe deplin funcțională.

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

  SOCIAL

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, i-a convocat, astăzi, pe Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul finanțelor Tatiana Ivanicichina, secretarul...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, alți membri ai Legislativului au participat la acțiunile prilejuite de Ziua Memoriei și Recunoștinței, astăzi fiind omagiați veteranii...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În contextul situației alarmante privind răspândirea pandemiei COVID-19 și ținând cont de înregistrarea în Republica Moldova a mai multor tipuri de vaccin anticoronavirus, Președintele...

  Copyright © 2020