Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Zinaida Greceanîi a discutat cu oficiali ai Fondului Monetar Internațional

  Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere online cu șeful misiunii Fondului Monetar Internațional (FMI), Ruben Atoyan și cu noul reprezentant permanent al FMI în Republica Moldova, Rodgers Chawani.

  Interlocutorii au vorbit despre noul Program cu FMI, despre sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului și despre noul an de studii în condițiile pandemiei.

  Greceanîi a declarat că, miercuri, 2 septembrie, se vor convoca în ședințe comisiile permanente, iar în următoarea săptămână ar putea avea loc prima ședință plenară a Legislativului din sesiunea de toamnă-iarnă.

  Rodgers Chawani și-a exprimat speranța că noul Program economic susținut de FMI să va bucura de același succes ca și precedentul.

  Potrivit noului acord, Republica Moldova va obține acces la o asistență financiară în valoare de circa 558 de milioane de dolari.

  socialistii.md

  Facebook

  ECONOMIE

  Pentru majorarea salariilor medicilor vor fi alocate 1,8 miliarde de lei, iar peste 1,2 miliarde de lei vor fi direcționate pentru majorarea lefurilor pentru...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere, în regim online, cu echipa Institutului Național Democratic (NDI) din Washington, care efectuează o analiză a...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Vor fi acordați bani pentru pensionari și ajutor suplimentar pentru agricultori. Parlamentul a susținut cu 59 de voturi rectificările la buget.

  ECONOMIE

  Proiectul de lege care prevede un șir de măsuri de susținere a agricultorilor, elaborat de Guvern, a fost avizat pozitiv de FMI.

  Copyright © 2020