Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Zinaida Greceanîi a discutat cu oficiali ai Fondului Monetar Internațional

  Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere online cu șeful misiunii Fondului Monetar Internațional (FMI), Ruben Atoyan și cu noul reprezentant permanent al FMI în Republica Moldova, Rodgers Chawani.

  Interlocutorii au vorbit despre noul Program cu FMI, despre sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului și despre noul an de studii în condițiile pandemiei.

  Greceanîi a declarat că, miercuri, 2 septembrie, se vor convoca în ședințe comisiile permanente, iar în următoarea săptămână ar putea avea loc prima ședință plenară a Legislativului din sesiunea de toamnă-iarnă.

  Rodgers Chawani și-a exprimat speranța că noul Program economic susținut de FMI să va bucura de același succes ca și precedentul.

  Potrivit noului acord, Republica Moldova va obține acces la o asistență financiară în valoare de circa 558 de milioane de dolari.

  socialistii.md

  ECONOMIE

  Evoluțiile economice și politicile promovate de autoritățile Republicii Moldova au fost analizate, în cadrul unei întrevederi online, dintre președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu șeful...

  ECONOMIE

  Fondul Monetar Internațional salută abordarea guvernului de la Chișinău de a păstra nivelul înalt de cheltuieli pentru infrastructură. Despre aceasta premierul Ion Chicu a...

  ECONOMIE

  După turul doi al alegerilor prezidențiale, Guvernul va prezenta în Parlament pachetul de legi care întrunește condiționalitățile unui nou Program de finanțare cu FMI....

  Copyright © 2020