Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Zinaida Greceanîi a discutat cu oficiali ai Fondului Monetar Internațional

  Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere online cu șeful misiunii Fondului Monetar Internațional (FMI), Ruben Atoyan și cu noul reprezentant permanent al FMI în Republica Moldova, Rodgers Chawani.

  Interlocutorii au vorbit despre noul Program cu FMI, despre sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului și despre noul an de studii în condițiile pandemiei.

  Greceanîi a declarat că, miercuri, 2 septembrie, se vor convoca în ședințe comisiile permanente, iar în următoarea săptămână ar putea avea loc prima ședință plenară a Legislativului din sesiunea de toamnă-iarnă.

  Rodgers Chawani și-a exprimat speranța că noul Program economic susținut de FMI să va bucura de același succes ca și precedentul.

  Potrivit noului acord, Republica Moldova va obține acces la o asistență financiară în valoare de circa 558 de milioane de dolari.

  socialistii.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ECONOMIE

  Privatizarea întreprinderilor de stat este una dintre condițiile impuse de către Fondul Monetar Internațional (FMI) pentru semnarea unui nou program de finanțare cu Republica...

  SOCIAL

  Reprezentantul permanent al Fondului Monetar Internațional (FMI) în Republica Moldova, Rodgers Chawani, a explicat într-un interviu de ce este împotriva reducerii vârstei de pensionare...

  ECONOMIE

  Evoluțiile economice și politicile promovate de autoritățile Republicii Moldova au fost analizate, în cadrul unei întrevederi online, dintre președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu șeful...

  Copyright © 2021