Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi a discutat cu membrii misiunii preelectorale a APCE

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Misiunea preelectorală a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), aflată în aceste zile în vizită la noi în țară.

  La întrevedere a participat Vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea, Vicepreședinte al APCE, șeful Delegației Republica Moldova la APCE.

  Din componența delegației misiunii preelectorale a APCE fac parte oficialii Stefan Schennach, Laima Liucija Andrikiene, Jacques Le Nay, Alberto Ribolla, Coraportorul Comisiei de Monitorizare Pierre-Alain Fridez.  De asemenea, la întrevedere a fost prezent William Massolin, șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău.

  Interlocutorii au discutat subiecte de actualitate ce țin de pregătirea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, într-o manieră sigură și corectă.

  În  numele Parlamentului, Speakerul Zinaida Greceanîi a salutat prezența delegației în țara noastră și a mulțumit pentru disponibilitatea de a purta discuții extinse privind situația politică din Republica Moldova în preajma scrutinului parlamentar.

  În acest context, Zinaida Greceanîi a subliniat importanța promovării unei campanii corecte de către toți concurenții electorali și unui tratament echitabil și echidistant față de aceștia.

  Vlad Batrîncea a accentuat că vizita Misiunii preelectorale a APCE este foarte binevenită, oferind membrilor delegației posibilitatea de a se documenta despre realitățile din țara noastră la fața locului, din prima sursă, fapt important pentru tragerea unor concluzii obiective și productive.

  Pe parcursul zilei de astăzi, membrii misiunii vor avea întrevederi cu reprezentanții tuturor fracțiunilor  și grupurilor din Parlamentul de Legislatura a X-a.

  Socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, membru al Comisiei de control al finanțelor publice, reprezintă, marți, Legislativul de la Chișinău la reuniunea...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Aflată la Sankt-Petersburg cu ocazia participării la Cel de-al treilea Forum Euroasiatic al Femeilor, președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi,...

  POLITICA

  Președintele Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a discutat cu Pia Kauma, Vicepreședinte al Adunării Parlamentare a OSCE. Întrevederea a avut loc la...

  POLITICA

  Zinaida Greceanîi, președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a ținut astăzi un discurs la ședința în plen a celui de-al Treilea Forum Eurasiatic al...

  Copyright © 2021