Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Zinaida Greceanîi a discutat cu conducerea FMI despre noul Program de finanțare a Republicii Moldova

  Evoluțiile economice și politicile promovate de autoritățile Republicii Moldova au fost analizate, în cadrul unei întrevederi online, dintre președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu șeful Misiunii FMI în Moldova, Ruben Atoyan, și reprezentant permanent al FMI în țara noastră, Rodgers Chawani.

  Discuțiile au vizat și implementarea angajamentelor asumate de Republica Moldova în contextul semnării unui nou Program cu FMI.

  Misiunea FMI și autoritățile Republicii Moldova au ajuns la un acord la nivel de experți privind programul de reforme economice care va fi susținut printr-un acord pe trei ani.

  Programul prevede acces la asistența financiară în valoare de circa 558 de milioane de dolari.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare președintelui partidului politic “Edinaia Rossia” Dmitri Medvedev, conducerii și membrilor...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova a transmis urări de pace și bunăstare, sănătate și prosperitate continuă întregului popor român.

  SOCIAL

  Mesaj lansat de Speakerul Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei mondiale de combatere a HIV/SIDA:

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a participat, în dimineața zilei de astăzi, la ședința Consiliului Adunării Interparlamentare a Comunității Statelor Independente (AIP CSI)....

  Copyright © 2020