Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi a convocat o ședință de lucru privind măsurile de gestionare a pandemiei, inclusiv vaccinarea

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a convocat o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  A fost examinată situația pandemică, efectele acțiunilor stării de urgență, procesul de vaccinare a populației și de aprovizionare a sistemului public de sănătate cu noi loturi de doze de vaccin anticoronavirus.

  Oficialii din cadrul Executivului au prezentat statistica privind starea pandemică, care arată o diminuare a numărului de noi cazuri de infectare. Acest fapt demonstrează eficiența măsurilor prevăzute de Hotărârea Parlamentului privind instituirea stării de urgență și impactul pozitiv al vaccinării. A fost accentuată importanța intensificării procesului de imunizare.

  În contextul reluării parțiale a procesului de învățământ Zinaida Greceanîi a subliniat necesitatea depunerii tuturor eforturilor pentru vaccinarea deplină a cadrelor didactice din toată țara.

  Potrivit Speakerului, securitatea vieții și sănătății reprezintă principala prioritate și, în eventualitatea unui nou val al pandemiei, se impun în continuare eforturi și vigilență maximă.

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a făcut apel la consolidare și dialog, și a îndemnat-o pe șefa statului, Maia...

  POLITICA

  Astăzi a avut loc o nouă ședință de lucru comună a Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor și Comitetului Politic Executiv al Partidului Comuniștilor.

  POLITICA

  Președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlamentul Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a declarat că Marșul Victoriei de astăzi demonstrează că cetățenii noștri sunt...

  LUMEA

  Pandemia de COVID-19 a lăsat în urmă peste 6 milioane de decese în întreaga lume, într-un moment în care se intră în al treilea...

  Copyright © 2021