Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere în regim online cu Ambasadorul SUA

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere în regim online cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereсk J. Hogan.

  În discuție au fost abordate subiecte de actualitate, inclusiv situația epidemiologică din țară și lume, activitatea comisiilor parlamentare și a deputaților, precum și campania pentru alegerile prezidențiale care a început.

  Președintele Parlamentului a menționat că, din păcate, și în cadrul instituției legislative sunt înregistrate cazuri de infectare în rândul deputaților și al funcționarilor. Din acest motiv, majoritatea comisiilor parlamentare permanente se întrunesc în ședințe online.

  Ambasadorul Dereсk J. Hogan s-a referit la aspecte legate de agenda relațiilor bilaterale, precum și s-a interesat de activitatea parlamentară în perioada campaniei electorale.

  multimedia.parlament.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a convocat o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  POLITICA

  Cooperarea interparlamentară, inclusiv la nivelul comisiilor permanente și a grupurilor de prietenie a fost subiectul discutat, astăzi, la întrevederea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Preocuparea noastră comună de problemele sociale și economice din spațiul CSI este un factor suplimentar al aspirațiilor popoarelor noastre unul față de altul, ceea...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Ordinul Comunității al Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AIP CSI).

  Copyright © 2020