Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  Interlocutorii au abordat aspecte privind colaborarea dintre Moldova și Rusia, inclusiv cooperarea interparlamentară, coordonarea acțiunilor în combaterea pandemiei COVID-19 și susținerea cetățenilor ambelor state în acest context dificil.

  Zinaida Greceanîi a remarcat că, deși criza pandemică a ajustat colaborarea dintre țările noastre pe plan bilateral și internațional, rămâne constant caracterul strategic al cooperării moldo-ruse și prieteniei între popoarele noastre, precum și interesul autorităților Moldovei pentru consolidarea continuă a acestora.

  În altă ordine de idei, a fost discutată situația politică din țara noastră și activitatea forului Legislativ.  Speakerul l-a informat pe ambasadorul rus despre încheierea sesiunii de primăvară-vară din anul curent, menționând totodată că deputații continuă activitatea, inclusiv în cadrul comisiilor permanente.   

  Părțile au discutat și alte subiecte importante de actualitate ale cooperării dintre autoritățile Republicii Moldova și Federației Ruse, pledând pentru continuarea și intensificarea interacțiunii moldo-ruse pe toate dimensiunile.

  multimediaparlament.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu E.S. Dereck J. Hogan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în Republica...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, reiterează interesul forului legislativ de a promova agendă necesară oamenilor și cheamă deputații să se abțină de la obstrucționarea votării...

  POLITICA

  Speakerul, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Parlamentului (Saeima) Republicii Letonia, Ināra Mūrniece, un mesaj de felicitare prilejuit de Sărbătoarea Națională a Letoniei.

  Copyright © 2020