Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu noul Ambasador al Republicii Belarus la Chișinău

  Republica Moldova este interesată în crearea întreprinderilor moldo-belaruse în diferite domenii ale economiei. Declarația a fost făcută de Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi la întrevederea, de astăzi, cu noul Ambasador al Republicii Belarus la Chișinău, Anatolii Kalinin.

  Speakerul a felicitat diplomatul cu numirea sa în funcția de Ambasador al Republicii Belarus în Republica Moldova și a salut venirea la Chișinău. ”Relațiile noastre cu Belarus sunt foarte bune, avem o colaborare frumoasă și sunt convinsă că acestea vor fi dezvoltate și intensificate în următoarea perioadă”, a menționat Zinaida Greceanîi.

  Potrivit Președintelui Parlamentului, țara noastră este interesată în dezvoltarea proiectelor de infrastructură, de reabilitare a drumurilor, a căii ferate, precum și în domeniul agricol, inclusiv prin crearea întreprinderilor mixte.

  La rândul său, Ambasadorul a mulțumim pentru deschidere și primire călduroasă în țara noastră, precum și a exprimat disponibilitatea de a susține noi proiecte bilaterale.

  Aceasta este prima întâlnire a celor doi oficiali.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Grupului național la Uniunea Interparlamentară (UIP), Zinaida Greceanîi, a participat, în format online, la reuniunea Biroului Femeilor Parlamentare al UIP.

  ECONOMIE

  În continuarea vizitei de lucru în Federația Rusă, Igor Dodon în calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut astăzi o întrevedere...

  POLITICA

  Interlocutorii au discutat diverse chestiuni legate de realizarea mai multor proiecte sociale și de infrastructură, în context, domnul Ceban, exprimându-și disponibilitatea de a contribui...

  POLITICA

  Primarul general, Ion Ceban, a avut astăzi întrevederi cu reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău, cu E.S. Ambasadoarea Greciei la Chișinău, cu sediul...

  Copyright © 2021