Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

  Interlocutorii au făcut o trecere în revistă a relațiilor de cooperare moldo-americană pe diferite dimensiuni și au discutat mai multe aspecte privind perspectiva de dezvoltare și intensificare a acestora.

  Totodată, a fost abordată situația legată de gestionarea crizei pandemice COVID-19. În context, speakerul a reiterat mulțumirile autorităților țării noastre pentru suportul acordat de Guvernul american în combaterea crizei, precum și pentru tot sprijinul oferit constant în diferite domenii.

  Părțile și-au reconfirmat disponibilitatea de a menține dialogul eficient pentru promovarea obiectivelor bunei cooperări dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii.

  multimedia.parlament.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova.

  POLITICA

  Relațiile dintre Republica Moldova și România au fost discutate de către președintele PSRM, Igor Dodon, și ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a discutat cu omologul său din Republica Turcia, Mustafa Şentop. Au fost abordate aspecte privind cooperarea între Republica Moldova și...

  POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu E.S. Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2020