Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Turcia

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer.

  Interlocutorii au discutat cooperarea moldo-turcă în diferite domenii, în special, la nivel parlamentar. A fost remarcată existența unor relații bune de colaborare și prietenie, fiind accentuat interesul reciproc pentru consolidarea acestora și pe viitor.

  Speakerul Zinaida Greceanîi a subliniat, în mod aparte, ajutorul oferit de Turcia țării noastre în combaterea COVID-19, apreciind că acest fapt demonstreză odată în plus atitudinea prietenoasă a Republicii Turcia pentru Moldova.

  În cadrul întrevederii, a fost transmisă invitația pentru Președintele Marii Adunări Naționale a Republicii Turcia, Mustafa Şentop, de a efectua o vizită oficială în Republica Moldova.

  În altă ordine de idei, a fost discutată situația politică din Republica Moldova. Președintele Parlamentului a anunțat, în context, că deputații și-au reluat activitatea în cadrul comisiilor parlamentare permanente, urmând să fie convocată sesiunea ordinară de primăvară-vară a Legislativului.

  Gürol Sökmensüer a dorit Speakerului și tuturor deputaților mult succes în activitatea parlamentară.

  socialistii.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

  SOCIAL

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, i-a convocat, astăzi, pe Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul finanțelor Tatiana Ivanicichina, secretarul...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, alți membri ai Legislativului au participat la acțiunile prilejuite de Ziua Memoriei și Recunoștinței, astăzi fiind omagiați veteranii...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În contextul situației alarmante privind răspândirea pandemiei COVID-19 și ținând cont de înregistrarea în Republica Moldova a mai multor tipuri de vaccin anticoronavirus, Președintele...

  Copyright © 2020