Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi a avut o discuție telefonică cu Președintele Marii Adunări Naționale a Republicii Turcia

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a discutat cu omologul său din Republica Turcia, Mustafa Şentop. Au fost abordate aspecte privind cooperarea între Republica Moldova și Republica Turcia, inclusiv la nivelul instituțiilor legislative și în cadrul organizațiilor interparlamentare regionale și internaționale.

  De asemenea, interlocutorii s-au referit la măsurile de combatere a infecției cu coronavirus și consecințelor social-economice ale pandemiei.

  Speakerul Zinaida Greceanîi a reiterat invitația adresată lui Mustafa Şentop de a efectua o vizită oficială în țara noastră.

  În opinia Președintelui Parlamentului, vizita înaltului oficial turc în Republica Moldova va contribui la consolidarea relațiilor de cooperare și prietenie dintre cele două țări.

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a povestit despre ce a discutat cu vicepremierul Andrei Spînu, pe scările Parlamentului, acolo unde au fost surprinși de către...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Grupului național la Uniunea Interparlamentară (UIP), Zinaida Greceanîi, a participat, în format online, la reuniunea Biroului Femeilor Parlamentare al UIP.

  POLITICA

  Președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, membru al Comisiei de control al finanțelor publice, reprezintă, marți, Legislativul de la Chișinău la reuniunea...

  Copyright © 2021