Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi a avut o discuție telefonică cu Președintele Marii Adunări Naționale a Republicii Turcia

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a discutat cu omologul său din Republica Turcia, Mustafa Şentop. Au fost abordate aspecte privind cooperarea între Republica Moldova și Republica Turcia, inclusiv la nivelul instituțiilor legislative și în cadrul organizațiilor interparlamentare regionale și internaționale.

  De asemenea, interlocutorii s-au referit la măsurile de combatere a infecției cu coronavirus și consecințelor social-economice ale pandemiei.

  Speakerul Zinaida Greceanîi a reiterat invitația adresată lui Mustafa Şentop de a efectua o vizită oficială în țara noastră.

  În opinia Președintelui Parlamentului, vizita înaltului oficial turc în Republica Moldova va contribui la consolidarea relațiilor de cooperare și prietenie dintre cele două țări.

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

  SOCIAL

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, i-a convocat, astăzi, pe Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul finanțelor Tatiana Ivanicichina, secretarul...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, alți membri ai Legislativului au participat la acțiunile prilejuite de Ziua Memoriei și Recunoștinței, astăzi fiind omagiați veteranii...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În contextul situației alarmante privind răspândirea pandemiei COVID-19 și ținând cont de înregistrarea în Republica Moldova a mai multor tipuri de vaccin anticoronavirus, Președintele...

  Copyright © 2020