Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu cetățenii din localitățile raionului Briceni

  Tradițional, Zinaida Greceanîi a început campania electorală din nordul Moldovei, din raionul natal Briceni. A vizitat orașul Lipcani și satele Trebisăuți, Slobozia-Șirăuți, Berlinți, unde s-a întâlnit cu locuitorii acestor localități.

  Nu este prima dată când  Zinaida Greceanîi are astfel de întrevederi. Având în vedere că a fost aleasă în Parlament pentru circumscripția electorală Briceni, cunoaște bine problemele acestor localități și ale locuitorilor. Și, pe multe dintre ele a reușit să le soluționeze împreună cu echipa Partidului Socialiștilor în ultimii ani.

  Prin urmare, participanții la întrevederi au vorbit cu încredere diverse subiecte care  îi interesează: începând cu situația din țară, situația politicii externe, riscul pierderii statalității, dublele standarde ale unora dintre parteneri, și finisând cu problemele de dezvoltare economică a republicii și a localităților menționate, inițiativele sociale  implementate de PSRM și acele probleme care urmează să fie soluționate.

  La sfârșitul vizitei de astăzi în raionul Briceni, Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii orașului Briceni și Cotiujeni.

  “În timpul discuțiilor noastre, am fost unanimi că Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor este singura forță reală din flancul stâng. Împreună vom învinge!”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

  socialistii.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Grupului național la Uniunea Interparlamentară (UIP), Zinaida Greceanîi, a participat, în format online, la reuniunea Biroului Femeilor Parlamentare al UIP.

  ECONOMIE

  În continuarea vizitei de lucru în Federația Rusă, Igor Dodon în calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut astăzi o întrevedere...

  POLITICA

  Interlocutorii au discutat diverse chestiuni legate de realizarea mai multor proiecte sociale și de infrastructură, în context, domnul Ceban, exprimându-și disponibilitatea de a contribui...

  POLITICA

  Primarul general, Ion Ceban, a avut astăzi întrevederi cu reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău, cu E.S. Ambasadoarea Greciei la Chișinău, cu sediul...

  Copyright © 2021