Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu cetățenii din localitățile raionului Briceni

  Tradițional, Zinaida Greceanîi a început campania electorală din nordul Moldovei, din raionul natal Briceni. A vizitat orașul Lipcani și satele Trebisăuți, Slobozia-Șirăuți, Berlinți, unde s-a întâlnit cu locuitorii acestor localități.

  Nu este prima dată când  Zinaida Greceanîi are astfel de întrevederi. Având în vedere că a fost aleasă în Parlament pentru circumscripția electorală Briceni, cunoaște bine problemele acestor localități și ale locuitorilor. Și, pe multe dintre ele a reușit să le soluționeze împreună cu echipa Partidului Socialiștilor în ultimii ani.

  Prin urmare, participanții la întrevederi au vorbit cu încredere diverse subiecte care  îi interesează: începând cu situația din țară, situația politicii externe, riscul pierderii statalității, dublele standarde ale unora dintre parteneri, și finisând cu problemele de dezvoltare economică a republicii și a localităților menționate, inițiativele sociale  implementate de PSRM și acele probleme care urmează să fie soluționate.

  La sfârșitul vizitei de astăzi în raionul Briceni, Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii orașului Briceni și Cotiujeni.

  “În timpul discuțiilor noastre, am fost unanimi că Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor este singura forță reală din flancul stâng. Împreună vom învinge!”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

  socialistii.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Medalia de Onoare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), în semn de...

  SOCIAL

  De Ziua comemorării victimelor fascismului, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a depus flori la Complexul Memorial Eternitate.

  POLITICA

  Comisia Electorală Centrală anunță că alegătorii pot solicita certificat pentru drept de vot.

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  Copyright © 2021