Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Parlamentului (Milli Majlis) Republicii Azerbaidjan

  Cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Azerbaidjan, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Parlamentului (Milli Majlis) acestei țări Sahiba Gafarova un mesaj de felicitare, în care se arată:

  ”Stimată Doamnă Președinte,

  În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, rog să acceptați felicitările mele sincere cu ocazia Zilei Naționale – Ziua Republicii.

  Consider important să menționez că, datorită eforturilor neobosite ale conducerii țării și ale întregului popor azer, astăzi putem spune cu certitudine că Republica Azerbaidjan își dezvoltă și își consolidează rapid pozițiile pe arena internațională.

  Îmi exprim speranța că relațiile interparlamentare constructive și promovarea voinței popoarelor noastre vor contribui la dezvoltarea în continuare a cooperării bilaterale reciproc avantajoase între Republica Moldova și Republica Azerbaidjan.

  Transmit urări de multă sănătate, bunăstare, pace și prosperitate fiecărei familii azere și rog să acceptați, stimată Doamnă Președinte, asigurările celei mai înalte considerații”.

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Prezentă la Forumul Diplomației de la Antalya (ADF), Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a inaugurat panelul de discuții cu privire la sporirea eficienței organizațiilor regionale.

  POLITICA

  ”Parlamentarilor le revine un rol important în îmbunătățirea înțelegerii reciproce între țări, consolidarea democrației și a statului de drept”. Declarația a fost făcută, astăzi,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi participă la prima ediție a Forumului Diplomației de la Antalya care se desfășoară, în perioada 18-20 iunie 2021, sub auspiciile...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a adresat Președintelui Parlamentului Republicii Islanda, Steingrίmur J. Sigfύsson, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței a...

  Copyright © 2021