Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Parlamentului Croației

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Parlamentului Republicii Croația, Gordan Jandroković, un mesaj de felicitare prilejuit de Ziua Statalității, în care se arată:

  ”Excelență,

  În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal am deosebita plăcere să Vă adresez sincere felicitări cu ocazia sărbătorii  naționale a Republicii Croația — Ziua Statalității, însoțite de urări de progres și prosperitate continuă pentru poporul croat.

  Folosindu-mă de acest prilej, țin să Vă exprim întreaga apreciere pentru cooperarea constructivă și dialogul pragmatic stabilit între statele noastre. Sunt ferm convinsă că relațiile bilaterale, bazate pe încredere și susținere reciprocă, precum și contactele la nivel parlamentar, vor continua să se dezvolte în același ritm și spirit tradițional de prietenie.

  Adresându-Vă încă o dată cordiale urări de sănătate, pace și bunăstare, rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”.

  multimedia.parlament.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Medalia de Onoare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), în semn de...

  SOCIAL

  De Ziua comemorării victimelor fascismului, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a depus flori la Complexul Memorial Eternitate.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Prezentă la Forumul Diplomației de la Antalya (ADF), Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a inaugurat panelul de discuții cu privire la sporirea eficienței organizațiilor regionale.

  POLITICA

  ”Parlamentarilor le revine un rol important în îmbunătățirea înțelegerii reciproce între țări, consolidarea democrației și a statului de drept”. Declarația a fost făcută, astăzi,...

  Copyright © 2021