Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a studenților

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei internaționale a studenților:

  „Ziua de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua internaţională a studenţilor în anul 1941, în memoria studenților cehi – eroi ai Mișcării de rezistență antifascistă. În zilele noastre, această zi unește studenții de pretutindeni în protejarea drepturilor lor și, totodată, celebrează forța studențimii pentru democrație și progres.

  Autoritățile Republicii Moldova acordă atenție mare proiectelor pentru tineri, dialogului cu tinerii studioși. Suntem convinși că inteligența, ambițiile, energia studenților de astăzi vor contribui la transformări frumoase în țara noastră.

  În Moldova funcționează 24 de instituții de învățământ superior – de stat și private. În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, salut și felicit toți studenții din Chişinău, Bălţi, Cahul, Taraclia şi Comrat, dar și tinerii care își fac studiile peste hotare. Le doresc studenților noștri multă sănătate, fericire, bunăstare, succes și realizarea celor mai îndrăznețe proiecte!”, se arată în mesaj.

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare președintelui partidului politic “Edinaia Rossia” Dmitri Medvedev, conducerii și membrilor...

  SOCIAL

  Astăzi se împlinesc 103 ani de la proclamarea Republicii Democratice Moldovenești. Cu această ocazie, președintele țării, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova a transmis urări de pace și bunăstare, sănătate și prosperitate continuă întregului popor român.

  SOCIAL

  Mesaj lansat de Speakerul Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei mondiale de combatere a HIV/SIDA:

  Copyright © 2020