Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a studenților

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei internaționale a studenților:

  „Ziua de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua internaţională a studenţilor în anul 1941, în memoria studenților cehi – eroi ai Mișcării de rezistență antifascistă. În zilele noastre, această zi unește studenții de pretutindeni în protejarea drepturilor lor și, totodată, celebrează forța studențimii pentru democrație și progres.

  Autoritățile Republicii Moldova acordă atenție mare proiectelor pentru tineri, dialogului cu tinerii studioși. Suntem convinși că inteligența, ambițiile, energia studenților de astăzi vor contribui la transformări frumoase în țara noastră.

  În Moldova funcționează 24 de instituții de învățământ superior – de stat și private. În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, salut și felicit toți studenții din Chişinău, Bălţi, Cahul, Taraclia şi Comrat, dar și tinerii care își fac studiile peste hotare. Le doresc studenților noștri multă sănătate, fericire, bunăstare, succes și realizarea celor mai îndrăznețe proiecte!”, se arată în mesaj.

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a convocat o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  POLITICA

  Cooperarea interparlamentară, inclusiv la nivelul comisiilor permanente și a grupurilor de prietenie a fost subiectul discutat, astăzi, la întrevederea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Preocuparea noastră comună de problemele sociale și economice din spațiul CSI este un factor suplimentar al aspirațiilor popoarelor noastre unul față de altul, ceea...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Ordinul Comunității al Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AIP CSI).

  Copyright © 2020