Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a asistenților medicali

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei internaționale a asistenților medicali:

  Anul 2021 a fost declarat de către Organizația Mondială a Sănătății Anul internațional al cadrelor medicale și îngrijitorilor. Moldova ca membră a OMS a susținut fără ezitare această decizie care a avut ca scop accentuarea însemnătății reprezentanților acestui domeniu și dedicației lor de care dau dovadă în perioada pandemiei și pe tot parcursul activității.

  Iar astăzi, îi omagiem pe asistenții medicali. Pandemia a avut un impact profund asupra vieții lor și a sistemelor de sănătate. Dar în pofida tuturor dificultăților și riscurilor profesionale, ei rămân cei mai implicați în tratamentul și îngrijirea pacienților, în alinarea sufletelor, în susținerea morală a familiilor lor.

  Pe lângă toate cuvintele de recunoștință și apreciere a muncii asistenților medicali, doresc să le asigur că întotdeauna am pledat și voi pleda pentru ca profesiile de importanță socială să fie prioritare în agenda autorităților. În ultimul an, această poziție principială a fost demonstrată prin majorări de salarii ale medicilor și personalului medical. Afirm cu responsabilitate că obiectivul protecției sociale va rămâne principalul în activitatea noastră.

  Adresez membrilor Asociației de Nursing din Republica Moldova, tuturor asistenților medicali sincere felicitări de Ziua internațională a asistenților medicali și le transmit urări de multă sănătate pentru ei, pentru membrii familiilor lor, pentru pacienți. Grijile să vă ocolească, iar speranțele să se realizeze!

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  SOCIAL

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat cetățenilor din toată țara, în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare.

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  SOCIAL

  Dragi prieteni! Sărbătorile de iarnă au un rol aparte în viața noastră. Ele ne amintesc nouă, tuturor, cât de importantă este familia, cât de...

  SOCIAL

  Mesajul președintelui PSRM, Igor Dodon, cu prilejul Zilei Poliției Naționale:

  Copyright © 2021