Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a asistenților medicali

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei internaționale a asistenților medicali:

  Anul 2021 a fost declarat de către Organizația Mondială a Sănătății Anul internațional al cadrelor medicale și îngrijitorilor. Moldova ca membră a OMS a susținut fără ezitare această decizie care a avut ca scop accentuarea însemnătății reprezentanților acestui domeniu și dedicației lor de care dau dovadă în perioada pandemiei și pe tot parcursul activității.

  Iar astăzi, îi omagiem pe asistenții medicali. Pandemia a avut un impact profund asupra vieții lor și a sistemelor de sănătate. Dar în pofida tuturor dificultăților și riscurilor profesionale, ei rămân cei mai implicați în tratamentul și îngrijirea pacienților, în alinarea sufletelor, în susținerea morală a familiilor lor.

  Pe lângă toate cuvintele de recunoștință și apreciere a muncii asistenților medicali, doresc să le asigur că întotdeauna am pledat și voi pleda pentru ca profesiile de importanță socială să fie prioritare în agenda autorităților. În ultimul an, această poziție principială a fost demonstrată prin majorări de salarii ale medicilor și personalului medical. Afirm cu responsabilitate că obiectivul protecției sociale va rămâne principalul în activitatea noastră.

  Adresez membrilor Asociației de Nursing din Republica Moldova, tuturor asistenților medicali sincere felicitări de Ziua internațională a asistenților medicali și le transmit urări de multă sănătate pentru ei, pentru membrii familiilor lor, pentru pacienți. Grijile să vă ocolească, iar speranțele să se realizeze!

  multimedia.parlament.md

  Facebook

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi, adresat de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Misiunea preelectorală a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), aflată în aceste...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi va participa la Forumul Diplomației de la Antalya care se va desfășura în perioada 18-20 iunie 2021, sub auspiciile Președintelui...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi se află astăzi într-o vizită în municipiul Bălți.

  Copyright © 2021