Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei femeilor din mediul rural

  Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei internaționale a femeilor din mediul rural.

  „Stimate Doamne din toate satele Republicii Moldova,
  Astăzi, când este sărbătorită Ziua internațională a femeilor din mediul rural, vă adresez cele mai frumoase felicitări și cele mai bune gânduri. Această zi este menită să amintească societății cât de mult vă datorează și cât de valoroasă este munca Dumneavoastră.

  Îmi exprim respectul profund și admirația pentru tot ce faceți zi de zi – munciți la serviciu și în gospodării, educați copii și nepoți, mențineți vie flacăra iubirii și respectului în familie.

  Datoria statului este să vă ajute în această misiune de importanță vitală pentru țară. O facem atât prin măsuri concrete de susținere socială, cât și prin programe ambițioase ce țin de dezvoltarea strategică a comunităților. Aici mă refer la reabilitarea drumurilor, la aprovizionarea cu apă potabilă de calitate, la crearea oportunităților de dezvoltare industrială și de creare a locurilor noi de muncă.

  Meritați o viață mai bună – să o construim împreună! Glorie și onoare tuturor femeilor din Republica Moldova!”

  socialistii.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, reiterează interesul forului legislativ de a promova agendă necesară oamenilor și cheamă deputații să se abțină de la obstrucționarea votării...

  POLITICA

  Speakerul, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Parlamentului (Saeima) Republicii Letonia, Ināra Mūrniece, un mesaj de felicitare prilejuit de Sărbătoarea Națională a Letoniei.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban a venit cu mesaj către studenți cu ocazia Zilei Internaționale a acestora. Ceban spune că cine a fost student știe...

  Copyright © 2020