Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii să întâmpine noul an cu încredere și optimism, astfel încât 2021 să fie plin de noutăți bune, de evenimente frumoase, de emoții pozitive și de noi oportunități.

  În mesajul de felicitare al șefului Legislativului, Zinaida Greceanîi evidențiază că venirea unui nou an întotdeauna ne unește și ne inspiră, iar împreună reușim să realizăm lucruri frumoase. Așadar, să aveți în preajmă persoane iubite și devotate, prieteni sinceri și fideli, colegi de nădejde și, împreună, să fiți binecuvântați în realizarea năzuințelor, a spus Greceanîi.

  În aceste momente deosebite, reflectăm asupra celor trăite în 2020 – an cu multe încercări pentru noi, pentru familiile noastre, pentru Moldova și pentru întreaga lume, se precizează în mesajul președintelui Parlamentului.

  Să-i fim recunoscători pentru cele bune și să valorificăm toate experiențele pe care ni le-a oferit, în special pentru cea mai importantă lecție – însușirea de a fi Om, a precizat Zinaida Greceanîi.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei diplomatului:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei Naționale a Culturii:

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a făcut o scurtă totalizare a anului 2020 și a adresat un mesaj de felicitare cetățenilor, cu...

  Copyright © 2020