Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj cu ocazia Zilei lucrătorului Serviciului Fiscal

  Mesaj al Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei lucrătorului Serviciului Fiscal:

  “Acum 30 de ani, în Republica Moldova și-au început activitatea inspectoratele fiscale de stat, iar ziua de 1 iulie este considerată data formării Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova.

  Timp de trei decenii Serviciul Fiscal rămâne o instituție de importanța sporită în stat. De funcționarea impecabilă a acestuia depinde colectarea veniturilor la buget și, respectiv, finanțarea programelor sociale și proiectelor investiționale.

  Capacitatea statului de a crește calitatea vieții cetățenilor este direct proporțională bunei funcționări a Serviciului Fiscal. Mai mult, angajații din domeniul fiscului au importanta misiune de a ajuta contribuabilii să se conformeze legislației în domeniul fiscal, încât onorarea angajamentelor să nu fie o povară, ci un proces firesc și echilibrat.

  În numele Parlamentului, exprim profunda recunoștință actualilor și foștilor colaboratori ai organelor fiscale pentru munca responsabilă și perseverentă în interesul statului și cetățenilor țării.

  Stimați angajați ai Serviciului Fiscal de Stat din toate subdiviziunile, cu ocazia Zilei Dumneavoastră profesionale, vă felicit și vă doresc să fiți în continuare la înălțimea așteptărilor societății și exigențelor înaintate față de această profesie complexă și prestigioasă”, se arată în mesaj.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a discutat cu omologul său din Republica Turcia, Mustafa Şentop. Au fost abordate aspecte privind cooperarea între Republica Moldova și...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer.

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor creștinilor ortodocși din Republica Moldova cu prilejul sărbătorii Soborul Sfântului Proroc Ioan, Înaintemergătorul și Botezătorul...

  Copyright © 2020