Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj cu ocazia Zilei lucrătorului bancar

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei lucrătorului bancar:

  Băncile comerciale au un rol important în dezvoltarea social-economică, prin faptul că sprijină start-up-urile și ÎMM-urile, gestionează depozitele private, creditează persoanele fizice și economia, contribuie la atragerea investițiilor, realizează importante programe de responsabilitate socială.  Instituțiile financiare și de asigurări sunt printre cei mai prestigioși angajatori, oferind aproape 20 de mii de locuri de muncă bine plătite, în toată țara.

  Dezvoltarea dinamică a pieței, potențialul intelectual și tehnologic al domeniului bancar din țara noastră contribuie la creșterea atractivității pentru investitorii străini. Este important ca economia națională să poată profita de aceste avantaje, în interesul tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

  Cu prilejul Zilei lucrătorului bancar, adresez angajaților Băncii Naționale a Moldovei, celor 11 bănci comerciale licențiate, companiilor de creditare nebancară cuvinte de încurajare pentru succese profesionale mari în interesul clienților, comunităților și țării în ansamblu. Totodată, transmit cuvinte de respect pentru seniorii sectorului financiar-bancar, în special pentru cei care au stat la temelia constituirii domeniului acum 30 de ani.

  Felicit pe toți cei care se asociază cu acesta zi, dorindu-le  sănătate, fericire și bunăstare!

  multimedia.parlament.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit cu Asaf Hajiyev, Secretarul General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, l-a felicitat pe Vadim Krasnoselski cu ocazia realegerii în funcție. În mesajul de felicitare, Igor Dodon a menționat următoarele:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Grupului național la Uniunea Interparlamentară (UIP), Zinaida Greceanîi, a participat, în format online, la reuniunea Biroului Femeilor Parlamentare al UIP.

  Copyright © 2021