Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi a adresat omologului său din Macedonia de Nord un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat omologului său din Macedonia de Nord, Talat Xhaferi, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței acestei țări.

  În mesaj se arată:

  ”Excelență,

  In numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez sincere felicitări, urări de pace și prosperitate, cu ocazia Sărbătorii Naționale a Republicii Macedonia de Nord – Ziua Independenței.

  Îmi exprim încrederea că aprofundarea și diversificarea dialogului bilateral în multiple domenii de activitate, inclusiv la nivel parlamentar, vor deschide calea spre o dezvoltare constantă a relațiilor dintre Republica Moldova și Republica Macedonia de Nord.

  Adresându-Vă cordiale felicitări cu ocazia Sărbătorii Naționale, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”.

  multimedia.parlament.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a convocat o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  POLITICA

  Cooperarea interparlamentară, inclusiv la nivelul comisiilor permanente și a grupurilor de prietenie a fost subiectul discutat, astăzi, la întrevederea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Preocuparea noastră comună de problemele sociale și economice din spațiul CSI este un factor suplimentar al aspirațiilor popoarelor noastre unul față de altul, ceea...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Ordinul Comunității al Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AIP CSI).

  Copyright © 2020