Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Zinaida Greceanîi: Sunt onorată să conduc cel mai puternic, mai consecvent și popular partid din Republica Moldova

  Președintele Partidului Socialiștilor, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare membrilor PSRM. Cu ocazia împlinirii a 23 de ani de la fondarea formațiunii. Zinaida Greceanîi a subliniat în discursul său că a fost onorată să conducă cel mai puternic, mai consecvent și popular partid din Republica Moldova. Anume consecvența Partidului Socialiștilor în susținerea intereselor țării noastre și a poporului nostru a transformat partidul în cea mai influentă formațiune politică din Republica Moldova.

  “Mă mândresc cu faptul că am avut marele noroc să colaborez cu Igor Dodon, care a condus Partidul Socialiștilor în perioada 2011-2016 și care a jucat un rol imens în organizarea și consolidarea structurii Partidului Socialiștilor, în formarea organizațiilor raionale din întreaga țară. Sub conducerea lui Igor Dodon, Partidul Socialiștilor pentru prima dată în 2014 a devenit partidul cu cea mai mare fracțiune parlamentară. Șeful statului, Igor Dodon, care a câștigat alegerile prezidențiale în 2016, rămâne și astăzi liderul informal al Partidului Socialiștilor”, a menționat Zinaida Greceanîi.

  Potrivit ei, datorită unei echipe unite, Partidul Socialiștilor a obținut cele mai bune rezultate în timpul alegerilor parlamentare din 2019 și cea mai mare fracțiune din Parlament. Pentru prima dată în 2019, reprezentantul Partidului Socialiștilor a câștigat alegerile în municipiul Chișinău și a devenit primarul general al Capitalei. Conform rezultatelor alegerilor locale din țară, Partidul Socialiștilor a primit sprijin masiv din partea cetățenilor din localitățile țării.

  “Datorită fidelității față de principiile sale, protejării intereselor poporului, promisiunii de a nu face parte din grupurile oligarhice și de a nu participa la coruperea politicienilor, Partidul Socialiștilor a reușit să formeze o majoritate în cooperare cu forțele sănătoase din Parlament și un Guvern profesionist care și-a demonstrat cele mai bune calități în timpul luptei împotriva răspândirii noului tip de virus în Moldova și a consecințelor provocate de criza pandemică.

  Sunt convinsă că Partidul Socialiștilor va continua să obțină rezultate excelente, datorită fermității sale în menținerea statalității Republicii Moldova și a consecvenței în protejarea intereselor cetățenilor din țara noastră”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

  POLITICA

  Patru formațiuni politice ar accede în Legislativ, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, potrivit datelor prezentate în sondajul Vox Populi – ianuarie 2021...

  POLITICA

  O lună plină de eșecuri, haos social, economic și politic. Așa au caracterizat astăzi deputații PSRM prima lună de mandat a Maiei Sandu în...

  POLITICA

  Haos și eșec! Astfel deputații PSRM au caracterizat prima lună de mandat a Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Parlamentarii au făcut o conferință de...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova.

  Copyright © 2020