Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Zeci de hectare de terenuri agricole au fost afectate în urma ploilor torențiale

  Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații Urgență colectate din subdiviziunile teritoriale, în urma ploilor torențiale înregistrate pe 8 iunie, mai multe localități din raioanele Ungheni și Soroca au fost afectate.

  În satul Pârlița, raionul Ungheni precipitațiile au afectat 92 ha de floarea soarelui și 299 ha de porumb, iar în localitatea Todirești a aceluiași raion ploaia a distrus 21 ha de livezi. Condițiile meteo nefavorabile au creat prejudicii și în satul Dubna raionul Soroca, unde ploaia și grindina au afectat 97 ha de livezi.

  La fața locului, în toate localitățile prejudiciate lucrează Comisiile pentru situații excepționale care urmează să evalueze  pagubele materiale.

  Dse.md

  Facebook

  SOCIAL

  Deputații PSRM cer Guvernului de urgență să întreprindă măsuri de susținere a agricultorilor, care au avut de suferit de pe urma pagubelor provocate de...

  SOCIAL

  Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență colectate din subdiviziunile teritoriale, ploile torențiale înregistrate în ultima perioada au provocat mai multe prejudicii.

  SOCIAL

  Peste 800 de hectare de teren agricol și livezi au fost afectate în urma vântului și a ploii de ieri.

  SOCIAL

  Meteorologii au emis cod galben de vânt pentru astăzi. Avertizarea va fi valabilă până la ora 20.00, comunică MOLDPRES.

  Copyright © 2021