Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  VOX POPULI

  Declanșarea alegerilor parlamentare anticipate este un moft al unor politicieni cu ambiții care se gândesc doar la beneficiile proprii și nu la interesele țării. Este opinia cetățenilor care spun că banii care vor fi cheltuiți pentru scrutin ar putea fi utilizați în alte scopuri, mai ales în condițiile crizei pandemice.

  „Ei bine, în general, aceste alegeri nu ar trebui organizate, pentru că ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat”.

  „Cred că acest joc politic nu este necesar pentru țara noastră, acum este necesar de a rezolva problemele importante pentru oameni.”

  „Aș spune că actuala conducere a țării se gândește mai mult la preluarea puterii în parlament și la crearea propriului lor guvern care le convine.”

  „Este posibil să-ți bați joc așa de popor? Alegerile pot fi amânate. Dacă oamenii ar fi deștepți, să nu iasă la vot, iată atunci va fi bine ”.

  „Este necesar, să nu fie boli, mai multe vaccinuri și apoi să vă gândiți la alegeri”.

  Am încercat să aflăm și opiniile oamenilor referitor la resursele bugetare necesare desfășurării anticipatelor. Și la acest capitol, cetățenii opinează că ideal ar fi dacă acești bani ar fi utilizați pentru procurarea vaccinurilor și altor necesități.

  «Ca să o îndepărtăm pe Maia Sandu de la președinție”

  ”Pentru vaccinuri, pentru interesele oamenilor, pentru că cetățenii țării noastre au nevoie de bunăstare. Dar nu pentru rezolvarea problemelor personale”

  «În primul rând pentru a susține populația pe timp de pandemie, mai ales pentru păturile social vulnerabile„

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020