Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Voronin, despre Maia Sandu: Cred că a citit doar Constituția României

  Maia Sandu a îngenuncheat țara forțelor din exterior, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin, la o emisiune difuzată de TVC21. Potrivit liderului comuniștilor, în prezent Republica Moldova este condusă din străinătate, iar Sandu ignoră cu desăvârșire interesele constituționale ale statului Republica Moldova.

  ”Ea nu a citit Constituția Republicii Moldova, nu știe ce e scris în Constituție. Cred că a citit doar Constituția României. Avem președinte cu două pașapoarte în buzunar. Unde s-a mai văzut asta. Ea stă în Președinție și nu știe nimic. De aceea, țara este condusă din exterior. Nu noi conducem țara, noi suntem aici chiriași. Știați că Aparatul Președinției este finanțat în prezent de Fondul Adenauer.  Soros finanțează aici mai multe ONG-uri și dacă alegerile parlamentare nu vor avea un rezultat pe care și-l doresc ei, aici va fi ceea ce a fost în 2009”, a declarat Voronin.

  Liderul PCRM susține că anume această stare de lucruri a determinat socialiștii și comuniștii să se unească într-un bloc și să apere suveranitatea Republicii Moldova.

  Cel de-al treilea președinte al țării a criticat-o pe Sandu și pentru faptul că de când a preluat funcția de șef al statului nu a vizitat nicio localitate din țară, în schimb a efectuat mai multe vizite peste hotarele țării.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Maia Sandu salută decizia PAS de a exclude obligativitatea organizării concursurilor publice pentru șefia mai multor instituții. În cadrul unui interviu la TV8, președintele...

  POLITICA

  Vila de la Condrița este întreținută de stat pentru ca Maia Sandu să se plimbe prin pădure. Despre aceasta președintele a declarat la TV8.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, nu cunoaște la ce preț Republica Moldova va cumpăra gaz din 1 octombrie 2021. Totodată, Președinția și Guvernul nu vor...

  POLITICA

  În plin scandal legat de postul de televiziune TV8, președintele țării, Maia Sandu, merge la o emisiune moderată de jurnalista Mariana Rață pentru a...

  Copyright © 2021