Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Voicu către Sandu: Minciună și manipulare

  Președintele Maia Sandu a declarat în cadrul unei emisiuni la un post local de televiziune că membrii familiei ei, deja de câteva săptămâni sunt urmăriți. Șeful statului l-a acuzat pe ministrul afacerilor interne Pavel Voicu că stă în spatele acestor acțiuni. În replică, Ministrul de Interne a numit aceste acuzații „false” și „fără sens”.

  Maia Sandu a refuzat să dezvăluie detalii cu referire la urmărirea membrilor familiei sale – dacă telefoanele le-au fost ascultate sau supravegherea a fost efectuată fizic. Mai mult, Sandu spune că nu va depune plângere deoarece crede că nu va fi luată în considerare. În replică, ministrul de interne Pavel Voicu a declarat într-un comentariu pentru Deschide.md că nu a dat niciodată instrucțiuni pentru a urmări politicienii sau alte persoane publice.

  Pavel Voicu, ministrul în exercițiu de interne al RM

  «Probabil, doamna președinte, din cauza lipsei de idei și proiecte constructive care ar putea aduce beneficii cetățenilor, a decis să atace instituțiile care nu au nimic de-a face cu politica. Îmi pare rău că președintele a coborît la nivelul zvonurilor și sfaturilor ieftine pe care le-a primit de la „imagemaker-ii” săi. Nu am dat niciodată instrucțiuni pentru a spiona politicieni sau alte persoane publice ».

  Pavel Voicu crede că Maia Sandu l-a atacat pentru că el insistă asupra promulgării unei legi care să permită semnarea unui acord ce prevede donația de peste 19 milioane de dolari pentru achiziționarea de vehicule speciale în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021