Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Vladimir Voronin: Trebuie să ne unim pentru a salva Moldova

  Din 2009, când au venit la putere, diferite variante ale Alianței pentru Integrare Europeană, cel puțin 12 guverne s-au schimbat în țară, toate acestea promițând să lupte împotriva mafiei și corupției. Dar nu s-a întâmplat nimic, țara continuă să se înece în haos și sărăcie. Este opinia, copreședintelui Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, președintele PCRM Vladimir Voronin.

  „Astăzi problema nu este doar Stoianoglo, ci în regimul care a fost instaurat în Republica Moldova. Oamenii suferă, dar autoritățile nu fac nimic. Oamenii trebuie să se revolte ”, a spus Vladimir Voronin, subliniind că în acest sens, cetățenii  trebuie să se unească.

  „Trebuie să ne unim forțele. Doar o societate consolidată poate depăși haosul. Trebuie să ne unim, indiferent de cine a votat și pentru cine. Este necesar să ne unim pentru a salva țara, familiile și viitorul nostru”, a declarat Vladimir Voronin.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova l-au rugat pe șeful-adjunct al Administrației Prezidențiale ruse, Dmitri Kozak, să intervină ca Republica Moldova să obțină un...

  POLITICA

  O delegație a deputaților PSRM, condusă de Igor Dodon, a avut, luni, la Moscova, o întrevedere cu reprezentanții Partidului ”Edinaya Rossiya”.

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  Copyright © 2021