Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Vladimir Voronin: Noi suntem obligați să ne iubim țara și acest lucru trebuie să-l demonstrăm pe 11 iulie

  Noi suntem obligați să ne iubim țara și acest lucru trebuie să-l demonstrăm pe 11 iulie, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul acțiunii ”Iubim Moldova”, organizată de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

  Cel de-al treilea președinte al țării susține că de acest lucru trebuie convinși toți cetățenii care astăzi sunt induși în eroare de cei care se află în cădirea Președinției și care optează împotriva statalității, independenței și integrității țării.

  ”Iubim Moldova pentru că aceasta este Patria, pământul, istoria neamului nostru. Moldova suntem noi toți. Noi vrem să vedem Moldova prosperă, dezvoltată, cu o viață stabilă pentru cetățenii, cu mulți prieteni peste hotare”, a declarat liderul comuniștilor.

  Vladimir Voronin i-a îndemnat pe cetățeni să susțină la 11 iulie echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor care va lucra pentru toți cetățenii.

  ”Noi suntem obligați să lucrăm pentru toată populația țării. Oamenii s-au săturat de furturi, prostiile care se fac împotriva lor. Ultimii ani, Moldova nu se dezvoltă și nu se mișcă înainte din cauză că acei oameni care se află acum în clădirea Președinției nu se gândesc la țară”, a declarat Voronin.

  Președintele PCRM a remarcat că oponenții politici vor să revină la guvernare nu pentru a îmbunătăți viața oamenilor, dar pentru a continua să fure țara, așa cum a fost au furat miliardul din băncile țării când au fost la guvernare.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  Fostul șef al statului, Vladimir Voronin critică decizia de a lichida Universitatea Agrară de Stat din Moldova prin absorbție de către Universitatea Tehnică. Mai...

  Noutăţi

  Astăzi, mai mulți deputați, consilieri municipali și activiști ai Partidului Socialiștilor au venit în fața Curții de Apel Chișinău să se pronunțe în susținerea...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În fața Parlamentul Republicii Moldova are loc un nou miting împotriva inechității sociale. Acțiunea este organizată de Partidul Socialiștilor. La miting participă deputați ai...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Un miting în apărarea fostului președinte al Republicii Moldova, președinte de Onoare al PSRM, are loc în fața Judecătoriei sectorului Ciocana din Chișinău. În...

  Copyright © 2021