Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Vladimir Voronin: Noi suntem obligați să ne iubim țara și acest lucru trebuie să-l demonstrăm pe 11 iulie

  Noi suntem obligați să ne iubim țara și acest lucru trebuie să-l demonstrăm pe 11 iulie, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul acțiunii ”Iubim Moldova”, organizată de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

  Cel de-al treilea președinte al țării susține că de acest lucru trebuie convinși toți cetățenii care astăzi sunt induși în eroare de cei care se află în cădirea Președinției și care optează împotriva statalității, independenței și integrității țării.

  ”Iubim Moldova pentru că aceasta este Patria, pământul, istoria neamului nostru. Moldova suntem noi toți. Noi vrem să vedem Moldova prosperă, dezvoltată, cu o viață stabilă pentru cetățenii, cu mulți prieteni peste hotare”, a declarat liderul comuniștilor.

  Vladimir Voronin i-a îndemnat pe cetățeni să susțină la 11 iulie echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor care va lucra pentru toți cetățenii.

  ”Noi suntem obligați să lucrăm pentru toată populația țării. Oamenii s-au săturat de furturi, prostiile care se fac împotriva lor. Ultimii ani, Moldova nu se dezvoltă și nu se mișcă înainte din cauză că acei oameni care se află acum în clădirea Președinției nu se gândesc la țară”, a declarat Voronin.

  Președintele PCRM a remarcat că oponenții politici vor să revină la guvernare nu pentru a îmbunătăți viața oamenilor, dar pentru a continua să fure țara, așa cum a fost au furat miliardul din băncile țării când au fost la guvernare.

  facebook.com

  POLITICA

  Programul de guvernare prezentat de către premierul desemnat Natalia Gavrilița prevede multe promisiuni privind majorarea salariilor și pensiilor, dar nu spune nimic despre controlul...

  POLITICA

  Noi percepem acest rezultat ca o normă firească a democrației. Astfel liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie....

  POLITICA

  Să nu mai admitem crize politice în țară. Cetățenii așteaptă stabilitate. Cu acest mesaj a venit liderul PSRM, Igor Dodon, imediat după închiderea secțiilor...

  POLITICA

  Un bărbat care se identifică cu numele Iancev Dumitru, pretins locuitor al Tighinei, care spune că a primit o invitație cu însemnele Blocului electoral...

  Copyright © 2021