Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Vladimir Voronin: Moldova să află la răscruce, ori își păstrează suveranitatea, ori poate dispărea de pe harta lumii, totul depinde de fiecare cetățean în parte

  Moldova să află la răscruce, ori ne păstrăm suveranitatea și independența țării, ori Republica Moldova poate dispărea de pe harta lumii, acum totul depinde de fiecare cetățean în parte, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin, în timpul prezentării Programului social-economic al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

  Cel de-al treilea președinte al țării a menționat că programul prezentat astăzi este de fapt o strategie de dezvoltare a Republicii Moldova, iar acțiunile propuse nu sunt copiate din internet, ci bazate pe viața reală. De aceea, documentul va fi în permanentă modificare și completare, reieșind din problemele ce vor apărea pe parcursul următorilor patru ani.

  Voronin a accentuat că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor își propune să realizeze programul de guvernate împreună cu cetățenii.

  ”Toți candidații care tind să ajungă în Parlament, cele aproape 20 de partide, plagiază programele sale și spun povești. Dar cetățenii trebuie să privească realist lucrurile și să vadă cine și de ce este în stare. Ce probleme a soluționat anterior, ce a făcut, de unde a apărut în politica moldovenească și să ia o decizie corectă. Nu e greu să scrii un program, mai ales pentru cei care nu au făcut nimic în viața lor, nu au fost prin sate. Ei nu au capacitatea de a realiza în practică nimic. Cetățenii trebuie să facă o alegere corectă și să nu creadă în povești. Mai este o lună pentru gândire. Moldova are nevoie acum de acțiuni prompte. De aceea, trebuie să ne consolidăm împreună eforturile pentru a readuce țara la viața normală”, a declarat președintele PCRM.

  Facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Un nou lot de vaccin rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V” va ajunge mâine în țara noastră. Decolarea aeronavei de la Moscova este preconizată pentru...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Ex-președintele țării, Vladimir Voronin, a criticat Comitetul Anticorupție, creat la inițiativa președintelui Maia Sandu. Liderul PCRM se arată indignat de faptul că această structură...

  SOCIAL

  Autoritățile Statului Qatar au oferit Republicii Moldova o donație de echipament medical în greutate de 3 tone și jumătate.

  Copyright © 2021