Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Vladimir Putin i-a urat succes lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale

  Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, i-a urat succes colegului din RM, Igor Dodon în alegerile prezidențiale, care vor avea loc pe 1 noiembrie, transmite agenția TASS.

  “Sper foarte mult că și după alegerile prezidențiale, care vor avea loc peste aproximativ o lună și eu, apropo, vreau să vă urez succes, noi vom reuși să continuăm lucrul început de Dvs. privind refacerea relațiilor interstatale și dezvoltarea lor”, a declarat Putin în cadrul videoconferinței cu Igor Dodon.

  Președintele Federației Ruse a menționat că relațiile moldo-ruse au avut o perioadă dificilă, dar recent, datorită eforturilor lui Dodon, îmbunătățirea acestora a fost observată în conformitate cu Acordul de prietenie și cooperare dintre Federația Rusă și Moldova, care va împlini 20 de ani în decembrie.

  Conform sondajelor de opinie publică din Moldova, favorit al viitoarelor alegeri de la 1 noiembrie este Dodon. Potrivit sociologilor, numai liderul partidului pro-european de opoziție – Partidul Acțiune și Solidaritate, fostul premier Maia Sandu, care intenționează să se răzbune pentru înfrîngerea din turul doi din 2016, poate concura cu el.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021