Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Vladimir Putin i-a urat succes lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale

  Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, i-a urat succes colegului din RM, Igor Dodon în alegerile prezidențiale, care vor avea loc pe 1 noiembrie, transmite agenția TASS.

  “Sper foarte mult că și după alegerile prezidențiale, care vor avea loc peste aproximativ o lună și eu, apropo, vreau să vă urez succes, noi vom reuși să continuăm lucrul început de Dvs. privind refacerea relațiilor interstatale și dezvoltarea lor”, a declarat Putin în cadrul videoconferinței cu Igor Dodon.

  Președintele Federației Ruse a menționat că relațiile moldo-ruse au avut o perioadă dificilă, dar recent, datorită eforturilor lui Dodon, îmbunătățirea acestora a fost observată în conformitate cu Acordul de prietenie și cooperare dintre Federația Rusă și Moldova, care va împlini 20 de ani în decembrie.

  Conform sondajelor de opinie publică din Moldova, favorit al viitoarelor alegeri de la 1 noiembrie este Dodon. Potrivit sociologilor, numai liderul partidului pro-european de opoziție – Partidul Acțiune și Solidaritate, fostul premier Maia Sandu, care intenționează să se răzbune pentru înfrîngerea din turul doi din 2016, poate concura cu el.

  socialistii.md

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național "Radio Moldova" cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcția de președinte de țară, pentru că el are toate elementele cheie pentru...

  POLITICA

  Profesionist și un lider adevăr – astfel îl caracterizează Ion Ceban pe Igor Dodon, care candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova.

  SOCIAL

  Șeful asociației „Combatant”, parte a organizației „Forța Veteranilor”, Mihail Marcu, a chemat veteranii războiului de la Nistru să nu fie atrași în acțiuni provocatoare...

  Copyright © 2020