Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Vlad Batrîncea va depune o interpelare la Procuratura Generală despre schemele de contrabandă în care este implicat deputatul Iurie Reniță

  Vlad Batrîncea va depune o interpelare la Procuratura Generală despre schemele de contrabandă în care este implicat deputatul Iurie Reniță. Despre acest lucru a declarat deputatul PSRM în cadrul ședinței plenare a Parlamentului din 21 matie.

  Vlad Batrîncea a menționat că Iurie Reniță este persoana, pentru care Vlad Plahotniuc este Președinte. Anume așa se explică faptul că deputatul Reniță a ieșit cu mai multe atacuri la adresa lui Igor Dodon. Acest lucru s-a întîmplat atunci cînd Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a anunțat că Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului.

  „Prin cine a putut transmite Plahotniuc de peste ocean, această informație? Printr-o persoană de încredere”, a spus Batrîncea.

  Deputatul socialist a explicat și legătură dintre Plahotniuc și Reniță.

  “Domnule Reniță, mîine fiți atent la interpelarea pe care o fac la adresa Procuraturi Generale. Să explicați cît de bine s-au vîndut țigările Winston în România și cum dvs în poziția de ambasadorul lui Plahotniuc în România ați fost om de legătură la contrabandă”, a declarat Vlad Batrîncea.

  Deputatul PSRM a mai precizat că discursurile despre reputație reproșabilă pot fi ținute doar de oamenii cu reputație reproșabilă, dintre care Reniță nu face parte.

  Facebook

  POLITICA

  Fostul ambasador al Republicii Moldova la București, Iurie Reniță, a ajuns în această funcție pe căi ilegale. Despre aceasta deputatul PSRM Vlad Batrîncea a...

  POLITICA

  Averea deputatului Iurie Reniță va fi verificată de către Agenția Națională de Integritate (ANI). Socialistul Vlad Batrîncea, care a sesizat ANI cu privire la...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM Vlad Batrîncea a venit cu o replică tăioasă pentru reprezentantul PPDA, Iurie Reniță, în cadrul ședinței parlamentare.

  LUMEA

  În România au fost confirmate, până acum, 142.570 de infectări cu coronavirus.

  Copyright © 2020