Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Viu și nevătămat?

  Sunt viu și nevătămat – cu acest mesaj fostul magistrat ucrainean, Nicolae Ceaus și-a început clipul video postat recent pe canalul său de Telegram. În cadrul monologului său care a durat mai bine de șase minute, Ceaus a pledat nevinovat pentru acuzațiile ce i se aduc în țara de baștină și a adresat un mesaj soției sale, Svetlana. Acesta însă a evitat să spună unde se află.

  În timp ce anchetatorii moldovenii și ucraineni încearcă să dea de urmele fostului judecător ucrainean, răpit în Chișinău cu aproximativ trei luni în urmă, pe canalul de Telegram a lui Nicolae Ceaus a apărut un nou filmuleț, al doilea de la ziua răpirii. În clipul video, Ceaus apare într-o locuință, îmbrăcat într-un tricou lejer. Acesta afirmă că este bine și s-a adresat soției sale spunându-i că planurile pe care le-au făcute în primăvara acestui an, rămân în vigoare. Totodată, acesta a avut un mesaj către cei care-l acuză de infracțiunile pe care le-ar fi comis în timpul activității sale de magistrat.

  Nicolae Ceaus, fost magistrat ucrainean

  ”Sunt multe comentarii în care oamenii scriu ca să fie iertat în cazul în care voi face declarații pentru a băga anumite persoane la pușcărie. Vreau să vă asigur că aveți pentru ce să mă scuzați. Eu nu am comis nicio infracțiune care ar trebui să fiu sancționat penal. Trebuie să-i iertați pe cei pe care aș putea să-i denunț în legătură cu acțiunile pe care le-au comis din 2015 încoace„

  Amintim că Ceaus a fost răpit la data de 3 aprilie. Pe acest caz, au fost reținuți trei suspecți. Potrivit versiunii preliminare, fostul magistrat a fost scos din țară în portbagajul unui autoturism cu numere diplomatice care ar aparține Ambasadei Ucrainei la Chișinău. Investigațiile pe acest caz continuă.

  Telegram channel: https://t.me/accent_tv

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021